Alicia And Stuff

Ny mobil
Idag har jag som sagt varit och köpt en ny mobil eftersom att mitt abonnemang gick ut idag. Eftersom att jag ändå skulle byta abonnemang så fick det bli en ny mobil på det! Jag lämnar Apple och säger hej till min nya Samsung ALPHA, har haft den i några timmar men är så himla nöjd! 
Klockan är inte ens tio ännu, men jag ska upp vid fem imorgon bitti för att då drar vi iväg till ullared i två dagar så jag tänkte faktiskt strax sova. Hoppas du har haft en tippendag!

Såhär vill jag starta min dag imorgon, så gott!
Min julafton
Jag hade en kanonbra julafton, blev så nöjd och tacksam över julklapparna också! Bland det bästa var ett jätte, jttefint halsband och matchande örhängen av mamma&pappa. Har velat ha detta länge så blev jätteglad!
Men min julafton var bra, åt god julmat, träffade alla mina kusiner, alla var nöjda med sina julklappar. Men det bästa var nästan när den långa dagen var över och man fick ta en dusch, ta på sig myskläder och bara ta det lugnt. Man blir så trött av allt ståhej som julen innehåller, men man är sådär lyckligt trött.
Idag har jag bara chillat i myskläder, druckit varm choklad, haft håret uppsatt i en slarvig toffs mitt på huvudet hela dagen. Det behövs, för de närmsta dagarna kommer bli ganska fartfyllda. Imorgon ska vi gå upp tidigt och åka på mellandagsrean, blir trött i benen bara jag tänker på det (haha!). Vi ska även in och köpa en ny mobil eftersom att mitt abonnemang har gått ut, har blivit osäker om det blir en Samsung galaxy s5 eller en Sony xperia z3.. vi får se! Sedan på lördag ska vi åka till Ullared och då åker vi klockan 7 på morgonen för det tar några timmar att åka dit, så då ska vi shoppa hela lördagen och sedan sova på deras hotell där och fortsätta shoppa på söndagen för att sedan åka hem. Men det ska bli kul! 
 
(Några bilder från julafton fotade av min syster)