Alicia And Stuff

Stockholm med Alice
Igår åskade det lite på kvällen och det såg ut som om det skulle regna idag, men neej. Solen lyser och det är en bra bit över 20 grader ute och klockan är bara tio. Så det blir nog en dag i solen och stranden, ska fråga syster om hon vill följa med mig dit när hon har vaknat. På onsdag åker jag och Alice till Stockholm en hel dag för att umgås och shoppa, har inte träffat henne på länge så det ska bli kul. Men jag ska inte shoppa för mycket, utan ska faktiskt försöka hålla i mina pengar för en gångs skull. Nu tänkte jag dra på min min bikini, borsta tänderna och gå ut och sola lite. 
 
Lite nytt
Var ute i solen ett tag men var nu tvungen att gå in ett tag för att svalka sig lite, det är ju otroligt varmt ute, temperatur på 32 grader i skuggan just nu. Lika varmt blir det imorgon, helt sjukt. Men jag klagar i och för sig inte! Det är ju såhär det ska vara på sommaren. Igår var jag och "shoppade" lite, hittade lite smått.. bilder nedan. 
 
Avsminksservetter från KICKS för 49 kr, perfekta att bara snabbt dra av sminket när man kommer hem från skolan till exempel. Detta är då endast för att ta bort sminket och man ska följa upp med en rengöring också. 
Twist up gloss stick från Isadora för 129 kr i färgen Toffee pop, en nude färg med lite skimmer i, superfin!
Sedan var jag in på City Gross och köpte en duschtvål från Gunry, i doften apelsinblom. Tror den kostade omkring 15 kr. 
Också inne på City Gross köpte jag min favroitdricka från Snapple i smaken pink lemonade som kostade 20 kr. Alla som inte har testat denna borde göra det direkt, den är så himla god!
Till sista var jag in på The Body shop och köpe en sak som man skrubbar huden med kan man säga, den gör också så att tvålen löddrar mer. Ni har säkert sett dom här och vet vad det är, svårt att förklara! 
 
Det var det jag fick med mig hem, inte mycket alls utan bara lite små saker som alltid behövs. :) Nu var jag så lat att jag inte orkade ladda kameran och fota egna bilder så det här får fungera för den här gången. 
ROLE MODEL
Världens.finaste.människa, Sophia Bush