Alicia And Stuff

Midsommarafton och dagen
Hejsan, igår var det midsommarafton det var en riktigt mysig dag. Vi åt världens godaste mat, och sedan kom det några och firade mamma för hon fyllde år igår också. På kvällen tittade hela familjen på en film och åt lite gott, jag åt vattenmelon som vanligt. ;) Idag vaknade jag ganska tidigt, halv nio gick jag upp gjorde iordning havregrynsgröt och stekte två ägg och åt det framför ett PLL avsnitt, sedan tog jag en dusch och sminkade mig. Nu åt vi precis, hemmaodlad färskpoptatis, sill, gräddfil och gräslök det måste vara den absolut godaste maten man kan äta på sommaren! Om någon timme ska vi åka ner till Dalarna och fortsätta fira lite midsommar med kusiner och annan släkt. Ska bli kul att träffa alla som vanligt. :) Hoppas att ni har haft en grym midsommar och får en härlig fortsättning på sommaren. 
 
 
Slutat ettan, sommarlov, sommarjobb, 17 år
Dom senaste dagarna har det hänt rätt mycket, och det fortsätter! Förra veckan har jag kämpat med de sista inlämningarna, vi har haft avslutningsfest för 11VO, vi har gjort en hel massa roligt i skolan. Nu i torsdags var det avslutning, vi gick till aulan och hörde lyssnade lite på olika folk och sång, sedan till klassrummen och fika och säga hejdå till klassen. Efter det stannade jag kvar ett tag med vänner och kollade på studenten, det var så fint och jag bara ryser av tanken på att ta studenten! Bara två år kvar! I dag har jag varit och kollat på rally och käkat, nu har jag landat hemma. Imorgon kommer mormor, morfar, moster, hennes man och mina kusiner hit och firar mig för jag blir ju 17 år nu på måndag! :D Ett år närmare 18 då.. ;) På måndag min födelsedag är det alltså första dagen på sommarjobbet också, ska vara på ett dagis här i närheten så det ska faktiskt bli kul. + Att jag tjänar pengar till min och Alice's Stockholmsresa, DÅ ni, DÅ ska det shoppas massor, ska ha så ont i fötterna på kvällen att jag inte kan gå. 
På måndag får jag också mitt efterlängtade TiKei smink, är så spänd på att testa!! Recension kommer förstås upp och ett "First Impression". :)