Alicia And Stuff

Jag vill bli 18 nu, nu, nu
Jag längtar SJUKT tills den dagen jag är 18, jag kan göra vad jag vill och bestämma över mig själv. Jag kan äntligen börja leva mitt liv som jag vill ha det. Ska så fort jag kan fixa körkortet, köpa en bil med sparade pengar så jag kan ta mig vart jag vill. Tänk, vilken frihet! Bland det första jag vill göra är faktiskt att resa utomlands, antingen med någon kompis eller också helt själv. Tanken på att resa själv känns så spännande, stå helt på egna fötter och verkligen behöva lita på sig själv. Tror man växer mycket, mycket som människa då. Bara få egentid, göra det man känner för och bara få vara. Träffa nya människor, ligga vid poolen om dagarna, äta massa gott, gå på ett förstaklassigt spa och ja listan kan göras lång. Jag vill ut och se världen helt enkelt, och det ska jag helt klart göra. Fast självklart, skulle det bara super kul att resa med en kompis också. Vi får se om jag får med någon. :) Annars så fixar jag det själv. :D
 
 
Beställt böcker
Jag har en gång i hela mitt sjuttonåriga liv läst EN, en bok som jag fastnat för. Oj vad den var bra, mycket bättre än en riktigt bra film, faktiskt. Det var "Förr eller senare exploderar jag" som den heter på svenska då, och den var så himla bra, och kommer ut som film den 20 juni det ska bli kul att se. Får se om jag blir besviken som många säger man blir på filmen när man redan har läst boken. Eftersom att det var så kul att fastna i en bok hade jag tänkt att testa att läsa igen, så har klickat hem två nya böcker. "En varm vinter" och "Ung bög och jävligt kär" blev det till slut. Tyckte dom lät bra så det återstår att se vad jag tycker, klickade ju samtidigt hem en bikini igår, så låt sommaren komma hit. Tänk dig, en varm solig dag, gå ner på stranden och lägga sig med en riktigt bra bok och några jordgubbar på sidan om. DÅ MÅR MAN BRA. :)
En varmt vinter handlar om Alex som är trött på sina ansvarlösa nyskilda föräldrar, snart står hon inte ut längre. Så hon tar sina sparade pengar och köper en halvårsbiljett till Australien. Där ska hon möta många nya utmaningar och även lära känna sig själv, hon inser även att kanske inte gräset alltid är grönare på andra sidan. 
 
Ung bög och jävligt kär, får man följa två killar Filip som i en hård förort i Stockholm bestämmer sig för att komma ut som gay. Även Emilio, en fotbollsspelare som är på jakt efter respekt och identitet. Emilio hittar även sanningen om sig själv. 
 
 
Skitdag
Dagen har varit sämst, vet inte vad det är med mig.. hade egentligen en skön dag med bara tre lektioner och slutade ett. Jag har ändå varit så himla irriterad och trött på allt.. men nu är det i alla fall långhelg, skönt och väldigt behövligt. Har ingenting alls inplanerat, kanske ska åka på någon marknad med några kompisar på fredag men vi får se. Ska fixa lite med kameran och fota nytt i helgen så att det äntligen kan komma upp lite egenfotade bilder på bloggen, skulle ju ha fotat förra helgen men batteriet dog ju och sedan har det inte blivit av. Nu känner jag att lite nya fräscha bilder behövs, och inspirationen till fotandet kommer tillbaka sakta men säkert med det fina vädret och sommar. För visst är det så mycket roligare att fota på sommaren, med alla fina färger och naturen, fota nere vid sjön i solnedgången slår det mesta, och snart, snart är vi där!