Alicia And Stuff

Beställt böcker
Jag har en gång i hela mitt sjuttonåriga liv läst EN, en bok som jag fastnat för. Oj vad den var bra, mycket bättre än en riktigt bra film, faktiskt. Det var "Förr eller senare exploderar jag" som den heter på svenska då, och den var så himla bra, och kommer ut som film den 20 juni det ska bli kul att se. Får se om jag blir besviken som många säger man blir på filmen när man redan har läst boken. Eftersom att det var så kul att fastna i en bok hade jag tänkt att testa att läsa igen, så har klickat hem två nya böcker. "En varm vinter" och "Ung bög och jävligt kär" blev det till slut. Tyckte dom lät bra så det återstår att se vad jag tycker, klickade ju samtidigt hem en bikini igår, så låt sommaren komma hit. Tänk dig, en varm solig dag, gå ner på stranden och lägga sig med en riktigt bra bok och några jordgubbar på sidan om. DÅ MÅR MAN BRA. :)
En varmt vinter handlar om Alex som är trött på sina ansvarlösa nyskilda föräldrar, snart står hon inte ut längre. Så hon tar sina sparade pengar och köper en halvårsbiljett till Australien. Där ska hon möta många nya utmaningar och även lära känna sig själv, hon inser även att kanske inte gräset alltid är grönare på andra sidan. 
 
Ung bög och jävligt kär, får man följa två killar Filip som i en hård förort i Stockholm bestämmer sig för att komma ut som gay. Även Emilio, en fotbollsspelare som är på jakt efter respekt och identitet. Emilio hittar även sanningen om sig själv. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress