Alicia And Stuff

Me time tag
What do you watch or read during me-time? Kollar mycket på youtube och massa bra serier, fast just nu känns det som om jag har kollat genom alla bra serier. Men youtube spenderas det många timmar på. 
What do you wear during me-time? En stor mysig tröja, och pyjamas byxor! Direkt jag kommer hem på dagarna slänger jag av min bh:n, av med jeansen och slänger upp håret i en bulle. 
What are your me-time beauty products? Min favorit Body Butter med olivolja i, den doftar så gott och gör huden så mjuk. 
Current favourite nail polish? Jag målar helt ärligt aldrig naglarna, det händer då och då. Men jag tycker att det känns bäst med omålade naglar. 
What do you eat/drink during me-time? Varm choklad och te är riktigt mysigt och gott, och äta.. kanske inte jätte nyttigt men glass är så, så gott.
Current favourite candle? Har doftljus från IKEA just nu med doften ananas, men de passar inte riktigt in till årstiden. Så jag ska faktiskt köpa nya i någon mer höstig/vintrig doft. Vanilj är annars en stor doftfavorit. 
Do you ever have outdoor me-time? Ja, när jag fotograferar!
Would you ever go see a movie alone? Ja det skulle jag kunna. 
Favourite online shop? Till kläder är h&m favoriten, det är så fina kläder och verkligen min stil. Sedan till smink så är tikei.se självklara sidan.  
Anything to add? What else do you do during me-time? Blogga! Blogga och läsa bloggar är det bästa jag vet, och förstås att fotografera. 
 
Canon eos 600D + CANON EF 75-300 mm f/4-5,6 III
 
milina.blogg.se

rolig tag :)

Sara

Vilken vacker bild :)

moniki.blogg.se

fin bild
Sv: men visst är dem :D
Hoppas du får en fortsatt fin kväll
KRAM

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress