Alicia And Stuff

Tiden räcker inte till..
.. känns det som. Hela veckan har varit väldigt stressande och jag har känt med en aning förvirrad. Sista veckan på praktiken där jag verkligen har försökt visa framfötterna, vilket jag verkar har lyckats med. Fick så himla fina omdömen! Jag trivdes verkligen så himla bra, och alla brukare var helt underbara och jag verkar ha gått hem hos dem också. LSS och funktionsnedsättning är någonting jag brinner för och verkligen VILL syssla med i framtiden, så himla lärorikt och fint jobb. Man lär dig verkligen mycket om sig själv också. Jag har fått så mycket kunskaper på dessa tre veckor! Igår (fredag) var ju sista dagen så jag gick och köpte glasstårta, vilket verkligen uppskattades. Fick mängder av kramar, och även pussar haha! :') Var lite sorligt att gå därifrån.. MEN som tur är ska jag vara semestervikarie där hela långa sommaren!! Så jag ska dit i mitten av maj och ta en fika med alla och fixa lite med mitt sommarschema. Alla boende såg så fram emot att jag ska vara där i sommar, vilket känns så himla bra. Man blir helt varm i hjärtat! :') 
 
Jag slutade ju klockan 14 igår, men då var jag, Liza och Anna och simmade. Efter det så tog jag och Liza en fika på stan, och avslutade fikat med att dela på en mjukglass! Nu jäklar är sommaren på väg!
 
 
Snart ett år med Alicia And Stuff
Nu står det faktisk inte på först jag har haft min helt egen lilla underbara blogg i ett helt år.. jag har bloggat till och från i massor av år. Dock har de bloggar jag haft bara överlevt i någon månad innan jag har bestämt mig för att byta blogg eller bloggportal. Just Alicia And Stuff har jag fastnat för, och den här bloggen känns så jag och så personlig vilket jag älskar. Visst har mitt bloggande gått lite upp och ner, men det är alltid hit jag har vänt mig om det är någonting. Nu på senaste tiden har jag verkligen älskat att blogga! Jag älskar min blogg, jag kan skriva av mig om vad jag vill, skriva när jag är ledsen, glad, lycklig. I början kan jag erkänna att jag var ute efter den här perfekta bloggen, den perfekta Alicia, det som egentligen inte ens existerar. Nu på senare tid har jag satsat på att visa att jag är så långt ifrån perfekt jag kan bli, min blogg är ingen proffsblogg och kommer förmodligen aldrig bli, jag älskar att fotografera men jag är långt ifrån en fotograf, jag älskar att skriva texter men jag är ingen författare. Det känns så skönt att slippa pressen om att vara perfekt när man faktiskt inser att man aldrig kommer bli det, och jag och min blogg duger så himla bra som vi är. Jag bloggar enbart för min skull, för att jag tycker det är kul. Jag lägger inte märke till min besöksstatistik alls och jag är inte ute efter att ha flera hundra tusen läsare. Om jag bara får inspirera en enda person är jag mer än nöjd. Det är också så himla kul att följa era bloggar, din resa, din vardag.. ni bloggare ger mig så mycket så ni anar inte. Jag älskar att följa era bloggar och är gärna med i kommentarsfälten och diskuterar ditt inlägg, det är det bästa jag vet att känna gemenskapen. Det finns så otroligt mycket fina människor där ute. Jag ser fram emot ytterligare massor av roliga blogg år, ni kommer inte att få se en ny blogg, inte en nystart, utan det är bara jag och ni får följa resan och utvecklingen precis som den är. Jag ser också fram emot att fortsätta följa din resa, följa nya bloggar, fortsätta blogga här och bara älska det precis som jag gör i nuläget. 
 
(Detta är den första headern som var upp på denna blogg, "I am who I am. No Excuses" är en mening som alltid har hängt med mig och kommer alltid göra det.)
 
Jobbar hela helgen..
Äntligen tillbaka till det stället jag trivs bäst på! :')
Idag är det fredag och jag är ledig, fast det har ju sitt pris också i och med att jag jobbar helgen i stället. Men denna lediga dag var ändå så himla efterlängtad. Jag sov länge, gick upp tog en dusch, gjorde i ordning chai te och skärde upp honungsmelon och åt min frukost framför ett avsnitt av ex on the beach. En perfekt morgon! Var ju dock meningen att jag skulle och simma nu på eftermiddagen men några kompisar, men det körde ihop sig med skjuts in till stan så jag tog en hemmadag i stället. Hittills har jag hunnit med att tvätta lite kläder, tvättat sminkborstar och städat upp på rummet. Igår köpte jag även nya doftljus i doften äpple, så tände de nu när jag hade städat och gud vad de doftar gott. Tänk er doften av de här riktigt gröna äpplerna, precis så doftar det i hela mitt rum nu! 
Hoppas att du har haft en kanonfredag hittills och får en bra kväll!
 
Ännu en underbar sommarbild från sommaren 2014..