Alicia And Stuff

Julklappar från syster
Godmorgon! Inatt har jag sovit väldigt dåligt, somnade sent och vaknade flera gånger inatt.. men somnade till ganska bra nu på morgonen och vaknade vid tio tiden. Gjorde en kaffe och äggröra till frukost .. egentligen brukar jag inte vara jätteförtjust i äggröra men nu måste jag faktiskt ge lite cred till mig själv att jag lyckades riktigt bra för den blev väldigt god. Så det är väl egentligen det jag hunnit med idag.. frukost till the OC som jag faktiskt kikar på just nu.. 
 
Tänkte även ta och visa vad jag fick av min fina syster nu i jukklapp, jag blev så glad när jag öppnade dessa och de kommer att användas väl.. 
 
Först ut, Mary-Lou Manizer från The Balm. Denna har jag sett och hört så mycket bra om, och nu på senaste tiden har jag verkligen älskat att använda highlighter. Och denna är verkligen den perfekta highlightern, den blir så, så fin på och ger en sådan fräsch lyster. Jag tar denna på kindbenen, över näsryggen, samt lite på amorbågen. Fattar inte nu hur jag har klarar mig utan denna.. 
 
Sedan fick jag ett liquid lipstick från Gerard Cosmetics i färgen "Invasion", och denna färg går lite åt den grå-bruna hållet. När man först applicerar denna så är den liksom flytande (som ett glans ungefär) men efter några sekunder så blir den helt matt. Och hållbarheten? Den var helt otrolig.. jag använde denna på julafton, från klockan 11-21 så satt den helt perfekt utan att jag har bättrat på den. Och då har jag ätit massor, druckit.. men den sitter som berg. 
 
Sedan fick jag också en ögonskuggspalett från Sleek som jag kommer att göra ett separat inlägg till. Hur som helst är jag så himla glad över allting, och så nöjd med produkterna.. tack Isabelle!! Jag kan verkligen varmt tipsa er om dessa två. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress