Alicia And Stuff

Lite nytt..
Igår var jag i Västerås och kikade runt lite med familjen och Tomislav, jag köpte ingenting förutom två doftljus och fyra glas. Men jag älskar att bara gå runt och titta i alla butiker också! Sedan åkte vi hem till mig och åt lite och tog igen oss efter ha gått omkring en hel dag. En jättemysig söndag! 
 
Idag tog jag en ordentlig sovmorgon, vaknade och tog en kopp macchiato och bara läste lite bloggar och kikade på youtube videos hela morgonen. Sedan fixade jag iordning mig och gick till ica maxi bara för att egentligen köpa nya kapslar, men jag gick in på H&M och hittade en ny jättesöt pyjamas och lite nya trosor. Och på kicks fyndade jag i Britney Spears Midnight Fantasy för endast 100 kr, och även Lumenes ögonskuggsprimer som jag tycker är den absolut bästa primer till ögonlocken jag har testat. Ögonskuggorna sitter på plats hela, hela dagen. 
Igår när jag var i Västerås var jag in på The Body Shop och tänkte köpa deras Strawberry parfym som jag älskar, den perfekta doften av jordgubb. Riktigt frisk och fräsch. Men jag köpte den aldrig och ångrade mig när jag kom hem, men bad min syster som var iväg till Västerås idag att köpa med den åt mig.. så nu har jag den och är jätte nöjd. 
 
Imorgon är det jobb som gäller 13-21, så kan ändå vara uppe ett tag ikväll och ha lite sovmorgon imorgon. Hoppas att alla har haft en bra dag och fyndat massor på mellandagsrean.. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress