Alicia And Stuff

My Perfect Imperfections
Jag tänkte göra ett litet inlägg som var väldigt populärt att göra video på youtube för några år sedan. Jag har för mig den hette "my perfect imperfections".. jag tänker i alla fall ta upp 5 saker jag gillar hos mig själv respektive 5 saker jag ogillar hos mig själv. 
 
+ Jag har väldigt mycket samvete och skulle ALDRIG kunna såra någon med flit.
+ Jag är väldigt ansvarsfull och älskar att ta mycket ansvar, det är jag väldigt bra på! 
+ Jag vill förbättras och utvecklas, varje dag hela tiden jobbar jag på att försöka bli en bättre människa.
+ Jag är stark. Det behöver inte betyda att jag aldrig fäller en tår. Tvärtom, jag blir sårad, jag blir ledsen, min värld rasar, jag gråter.. men jag vet att jag lika snabbt är där igen ännu starkare. 
+ Jag är oftast väldigt glad. Jag är en glad person och har oftast ett leende på läpparna. 
 
- Jag tror oftast att jag är sämre än vad jag är, och trycker ofta ner mig själv och intalar mig själv att jag inte klarar det. 
- Jag tar så himla lätt åt mig, och kan gå och fundera på en kommentar hur länge som helst. 
- Jag har så stort kontrollbehov, jag vill ha koll på ALLT och ha allting ordnat innan jag kan slappna av. Jag kan göra tusen saker och gå genom allting hundra gånger bara för att jag vill ha koll. 
- Jag är väldigt velig och kan ha väldigt svårt att bestämma mig. 
- Jag är så rädd för att göra fel, och är många gånger FÖR noggran. 
 
Alla vet ju att det är posivit att ta upp bra egenskaper hos sig själv, och javisst det är det absolut. Men jag tycker själv att det är lika viktigt att kunna inse sina dåliga egenskaper också, våga tänka på vad man faktiskt har för svagheter. Då är det mycket lättare att kunna acceptera och jobba på dom. Jag tänker faktiskt himla mycket varje dag över mig själv, mina egenskaper, hur jag är, hur jag reagerar i olika situationer så jag tycker att jag har bra koll på mig själv och jag vet ganska precis hur jag fungerar. Varför jag reagerade sådär, varför det där gjorde mig ledsen, varför det där gjorde så ont i mig. Så jag vet ofta hur jag kommer att reagera i många olika situationer. Min personlighet och egenskaper och även andras tycker jag är himla häftigt, att vi alla fungerar så olika, att vi alla har våra olika styrkor och svagheter och att de är så himla, himla olika! Man ska absolut inte skämmas för sina sämre egenskaper, tvärtom var stolt att du inser dom, för att du är du och duger helt perfekt som du är. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress