Alicia And Stuff

Nathan Scott
Igår var en riktigt bra dag! Måndagar brukar vanligtvis vara jobbiga, lång dag med många lektioner som idrott till exempel. Men igår blev alla lektioner på eftermiddagen inställda, idrott,  matte och svenska! Så vi slutade vid halv tolv,  himla skönt på en måndag. 
Idag börjar jag halv tio och slutar vid ett, så det är också skönt. Just ni sitter jag hemma hos farmor och tittar på en film innan jag ska gå iväg till skolan! 

I helgen har jag fixat lite med bilder som är tänkt till bloggen, sedan jag uppdaterade min Mac har det blivit något fel med mina bilder jag har på datorn, men nu är det fixat så lite mer roliga inlägg kan väntas framöver!

Morning tisdag
Idag är jag på bra humör, blev jätte glad över ett mail jag fick igår också! Nu ska jag strax iväg och fixa timmarna i skolan med humöret på topp! Tänk vad man själv kan bli stärkt genom att berömma och stärka andra, jag är verkigen den som älskar att berömma personer jag tycker är duktiga! Hela jag blir att må så bra!
Mysdag
Dagen har inte varit så händelserik alls, väldigt skönt eftersom att jag har varit trött och lite seg i kroppen idag. Då är det alltid skönast att bara få vara hemma, kika på serier och bara få vara. Nu på kvällen åt vi en riktigt god middag, lammfilé med rostade rödbetor som hade smulad fetaost över sig.. det var faktiskt otroligt gott. Nu ska jag titta på några till avsnitt av oth och hämta någonting gott och äta och bara det det lugnt resten av lördagen, en riktig mysdag har det varit idag!
 
Fotad i höstas på min lilla skatt!