Alicia And Stuff

Jobba, jobba och jobba
 
Är lite så mitt liv ser ut just nu! Men det gör mig ingenting då jag trivs så himla bra på mitt jobb, för dig som inte vet så är jag på ett LSS boende (personer som har olika funktionsnedsättningar). Tycker att de boende är så härliga och varje dag får man mängder med kramar, man känner sig så uppskattad!! Jag trivs även kanon med övriga personalen. Idag var det jobb 13-21, innan jag började var jag med mamma lite på stan där jag fick med mig en ny tröja (som jag kan visa bild på imorgon) och sedan tog vi en varsin cappuccino på ett mysigt fik. Och nu efter jobbet har jag varit ner till tvättstugan och bokat in en tvätttid imorgon 13-16, och sedan har jag städat lägenheten lite smått. 
Imorgon är jag faktiskt ledig hela dagen, har dock ingen aning om vad jag ska hitta på förutom att tvätta då.. men skönt ibland att inte ha saker inplanerat också! 
 
 
Grattis Isabelle 16 år
Idag blir min lillasyrra hela 16 år! Det känns helt sjukt att jag nyss blev 18 och nu att Isabelle blev 16.. tiden går så HIMLA snabbt. Lite för snabbt ibland tycker jag. Men i alla fall, stort grattis till dig bästa syster hoppas att du får en underbar dag och blir nöjd med mina presenter (jag vet att du läser detta). ;) 
 
Förutom födelsedagsfirande idag tänkte jag att jag skulle ut och fotografera lite! Det är jättefint väder ute och så fin natur, så det kunde inte bli bättre! Vad ska ni göra idag?
 
 
max factor all day flawless foundation
I nu cirka en månad har jag testat ut en ny foundation som jag totalälskar! Det är Max Factors "all day flawless foundation". Det är nog den bästa flytande foundation jag någonsin har testat, sitter på bra hela dagen även på mig som har fet hy på sina ställen. Den har medeltäckning, men går även bra att bygga upp täckningen om man önskar. Jag applicerar den med en vanlig platt foundation pensel och det tycker jag fungerar alldeles utmärkt. Den här produkten är också en "3 i 1" som innehåller primer, concealer och foundation och innehåller även SPF 20. En superduper bra foundation helt enkelt som jag verkligen kan rekommendera till alla! Kostar cirka 169 kr och finns att köpa lite överallt, min är köpt på kicks!