Alicia And Stuff

Tvätta, tvätta..
Sitter här och väntar på att det sista ska bli torrt, sedan måste jag upp och få i mig frukost.. Är så himla hungrig nu så det är inte sant! Ingen lugn lördagsmorgon här inte..
 
Good morning Saturday
Godmorgon! 
Hoppas att alla har tagit igen sig med en riktig sovmorgon (troligtvis sover många av er nu). Jag själv har varit uppe sedan 06.45, då jag är en sådan dålig planerare och inte hade bokat in någon bra tvättid och jag hade kläder i tvätten som jag vill ha ikväll.. så det var bara att boka en tvättid kl 7 en lördag.. Så det är det jag pysslar med just nu, det blir ett himla springandes upp och ner i trapphuset. När jag är färdig med tvätten ska jag äta frukost och sedan städa lägenheten, bädda rent i sängen med helt nytvättade lakan som är det bästa jag vet! Senare ska jag ta en lång dusch och fixa mig lite, och på tal om det så köpte jag Blondinbellas egna mascara här om dagen.. och wow vilken grym mascara. Jag är redan helt fast vid den, så himla bra.
Hoppas att alla får en jätte bra lördag, det har jag i alla fall bestämt mig för att jag ska! 
 
Fokusera
Stress, stress, stress. Jag är inne i en period där jag känner mig så himla stressad. Det är så mycket nytt som händer, inte dåliga saker menar jag då. Utan det är bara så mycket! Därför känns min blogg inte jätte rolig att läsa kanske, men jag ska försöka komma igen. Jag älskar ju att blogga, och mår också himla BRA av att blogga. Jag älskar kontakten man får med andra bloggare också! Just nu känner jag mig lite förvirrad bara, jag måste hitta tillbaka till mig själv och det jag älskar att hålla på med, jag måste börja sätta mig själv i centrum och FOKUSERA på mig själv. Det är någonting jag måste börja komma igång med. Umgås med människor som gör mig lycklig, och inte ta åt mig massa onödigt skit rent utsagt. Ibland måste man faktiskt få vara lite självisk och ta handom sig själv i första hand. 
Nu jäklar ska jag försöka komma igång med bloggen igen, nya bilder ska fotograferas, mer vardagsinlägg, mer åsikter, mer bloggning helt enkelt och jag är SÅ taggad.