Alicia And Stuff

Godmorgon onsdag !
Uppe tidigt idag, klockan är bara lite efter sju och jag har redan hunnit duscha och fixat mig. Igår i skolan fick jag vara kvar lite extra för vård&omsorg college hade möte, och jag från klassen var dit. Var ungefär två timmar, men tiden rullade på bra och det är ändå riktigt intressant att sitta och lyssna på. När jag kom hem kom Tomislav hit ganska direkt och sov även kvar här inatt! ☺ Han var dock tvungen o vakna vid fyratiden och åka för han började jobba jätte tidigt idag stackarn.. 
 
 
 
Nu ska jag strax kila iväg till skolan, har kort dag idag och slutar lite efter ett så jag ska hem och skriva på en inlämning som ska vara inne idag och sedan har jag tvättid vid 19 tiden ikväll. Så idag händer det inte jätte mycket mer än skola, plugg och tvätt. Men jag hoppas att alla får en jättefin dag!
 
 
 
@onlineshoppar
Godmorgon söndag!
Igår var det öppet hus i vår skola från kl 10-13. Det var helt okej, kul att så många är där och verkar vara intresserade av Ullvi för jag tycker personligen att det är en himla bra skola och under mina nästan tre år där kunde jag inte vara mer än nöjd. I alla fall, var det lite jobbigt med tanke på att att jag inte kände mig 100% frisk.. då jag är OTROLIGT ont i halsen och det är så jobbigt. Jag som har haft väldiga problem med halsfluss och liknande under hela mitt liv är livrädd att det ska vara det igen. Men jag hoppas att det bara är en vanlig förkylning som strax går över. Så min helg har mer eller mindre spenderats i sängen vilket är himla tråkigt!
 
Nu sitter jag i alla fall med mitt kaffe och kikar på lite kläder, det har kommit in så mycket snyggt nu till vintern. Så jag kommer inte kunna låta bli och beställa lite, lutar åt att det blir från Gina då jag fastande så mycket för deras otroligt snygga polotröjor de har fått in.
Annars så är det plugg som står på schemat idag, tänkte att jag skulle få inskickad några uppgifter och sådär. Sedan blir det att ligga i sängen och försöka bli frisk. 
Hoppas att alla har en kanonbra söndag i det fina vintervädret. 
 
Några plagg jag fastnade för och vill klicka hem..