Alicia And Stuff

@onlineshoppar
Godmorgon söndag!
Igår var det öppet hus i vår skola från kl 10-13. Det var helt okej, kul att så många är där och verkar vara intresserade av Ullvi för jag tycker personligen att det är en himla bra skola och under mina nästan tre år där kunde jag inte vara mer än nöjd. I alla fall, var det lite jobbigt med tanke på att att jag inte kände mig 100% frisk.. då jag är OTROLIGT ont i halsen och det är så jobbigt. Jag som har haft väldiga problem med halsfluss och liknande under hela mitt liv är livrädd att det ska vara det igen. Men jag hoppas att det bara är en vanlig förkylning som strax går över. Så min helg har mer eller mindre spenderats i sängen vilket är himla tråkigt!
 
Nu sitter jag i alla fall med mitt kaffe och kikar på lite kläder, det har kommit in så mycket snyggt nu till vintern. Så jag kommer inte kunna låta bli och beställa lite, lutar åt att det blir från Gina då jag fastande så mycket för deras otroligt snygga polotröjor de har fått in.
Annars så är det plugg som står på schemat idag, tänkte att jag skulle få inskickad några uppgifter och sådär. Sedan blir det att ligga i sängen och försöka bli frisk. 
Hoppas att alla har en kanonbra söndag i det fina vintervädret. 
 
Några plagg jag fastnade för och vill klicka hem.. 
 
 
 
 
Julia Lindqvist

Så himla snyggt!

Svar: Javisst, blev het kär i deras nyheter!
Alicia Engström

Amanda Jona [SPONTAN]

Superfina saker :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress