Alicia And Stuff

Kokosolja som hårinpackning? Yes!
Just nu sitter jag är med kokosolja som hårinpackning som jag tänkte ha över natten. Jag måste säga att jag fullkomligt älskar koksolja, det är toppen till så himla mycket. Det går att använda till så mycket. Jag har till exempel varje dag 1-2 tsk kokosolja i mitt te då kokosoljan är så himla för för mycket i kroppen, den till exempel hjälper immunförsvaret, balanserar insulin nivåerna, skyddar levern och innehåller massa andra nyttigheter för kroppen. Det går också utmärkt att använda kokosolja vid matlagning, både som en ingrediens eller att steka mat i. Men just nu använder jag den till en stor favorit, och det är som hårinpackning. Det återfuktar håret på djupet och gör det jätte mjukt och lent, och dessutom kan man när man har tvättat ur oljan ana en liten doft av kokos vilket jag älskar. Jag använder den även och smörjer in kroppen med ibland, speciellt nu mot vintern då huden tenderar att bli lite torr över hela kroppen. Så ja, denna underbara olja är en stor favorit på både skönhetshyllan och i köket. Viktigt när ni köper kokosoljan är att den ska vara ekologisk och kallpressad. Jag använder mig av märket kung markatta. Så det är ett stort tips från mig att testa!
 
Idag har jag jobbat, och nu på kvällen kom Tomislav över och vi unnade oss en varsin pizza. Vilket var kanongott då jag var så hungrig, och när man är sådär galet hungrig kan en pizza vara riktigt, riktigt gott ibland. Och när vi hade ätit var vi bara här och tog det lugnt! Han åkte hem för ett tag sedan och jag har tvättat bort sminket och som sagt lagt i en hårinpackning som jag ska ha nu över natten. Så det har varit en riktigt bra dag, varit glad och på bra humör hela dagen. Och imorgon är jag ledig, så dagen ska gå åt att tvätta, handla och städa lite här i lägenheten. Hoppas alla har haft en jätte, jätte bra dag. 
 
 
Halloween dräkter, jobb och naturgodis
Idag ska jag på min första indroduktion på ett nytt ställe där jag ska börja gå som vikarie, ett korttidsboende för barn faktiskt som kan ha asperger, autism, ADHD, ADD och liknande diagnoser. Nervöst men spännande! Jag börjar 15.00 så det är ett tag kvar.. 
Igår fick vi också hem våra halloween dräkter som vi testade direkt, jag var så himla osäker på storleken.. jag beställde den i small vilket var typ den minsta. Jag brukar annars alltid ha small på "vanliga" kläder men jag vet att när man beställer från sådana sidor brukar ofta storlekarna vara himla knasiga och SMÅ. Men som tur var så passade den bra! Bådas dräkter satt bra så det var ju skönt. Efter vi hade testat de så köpte vi hit lite donken och käkade det. När han åkte hem så gick jag och handlade lite med syster, där jag köpte bland annat naturgodis och det var så himla, himla gott för det var så länge sedan jag år det och jag älskat ju naturgodis! Sedan så tog jag en dusch och satt lite med datorn innan jag somnade, så det var min dag igår i stort sett.. en bra kväll! Somnade hyffsat tidigt så idag känner jag mig också riktigt utvilad vilket passar bra eftersom att jag ska jobba sent ikväll! Hoppas alla får en kanonbra dag..