Alicia And Stuff

SJU saker jag känner just nu
1. Jag känner en enorm empati för andra människor, och har därför lätt att sätta mig in i hur andra känner sig. Detta är förstås väldigt postivit, men kan samtidigt bli jobbigt för mig ibland. När någon blir glad blir jag också det, men när någon mår dåligt blir jag själv också och må väldigt dåligt. Så andras känslor påverkar mig oherhört mycket! Vilket jag faktiskt ser mer positivt i än negativt, det är enligt mig en grym egenskap att ha. 
 
2. Även fast jag älskar sommaren, så måste jag ändå erkänna att hösten och vintern är mina klara favoritårstider. Jag älskar allt som har med vintermys att göra. Tända ljus, mysiga hemmakvällar, gosiga outfits, snö och minusgrader.. ja, allt sådant är jag helt kär i. 
 
 
 
3. Jag är en riktig känsloperson. Ja har enormt lätt till tårar, och när jag blir ledsen blir jag riktigt ledsen på riktigt och det kan kännas som hela min värld rasar.. men om jag däremot blir riktigt glad över någonting så blir jag verkligen glad på riktigt och det känns då som jag kan klara allting och jag får sådan inspiration till allt. Jag har lätt för att känna känslor helt enkelt, och detta tycker jag också är en postiv egenskap hos mig. 
 
 
 
4. Så länge jag kan minnas har jag älskar att vara nära naturen. När jag var liten var jag alltid utomhus och jag älskade det.. jag avskydde att vara inne. En skogspromenad kan vara ren terapi för mig och jag älskar att vara ute i naturen, frisk luft, tyst och lugnt, tid att tänka.. himla avkopplande. 
 
5. Jag har vuxit otroligt som person på senaste tiden.. ja senaste året faktiskt. Jag har blivit så himla mycket säkrare i mig själv, jag har fått nya åsikter på saker och ting, jag har upptäckt på vad som faktiskt är viktigt för mig i mitt liv just nu. Jag vet vem jag är, vad jag vill och vad jag tycker är rätt.. och fel. Himla häftig känsla att växa upp och känna allt detta. Men visst är jag fortfarande ung, bara 18 år gammal. Så självklart tappar jag bort mig ibland, gör misstag, gör och säger fel saker. Men jag hittar alltid, alltid tillbaka. 
 
6. Jag är ganska försiktig som person.. jag ogillar att plötsligt slänga mig in i nya saker, ta plötsliga beslut och är numera väldigt försiktig på vad jag säger innan jag har tänkt efter. Jag vill gärna ha tid för mig själv och tänka på saker innan jag ger mig in i det. Jag vill vara helt klar på vad jag vill. 
 
 
 
7. Jag har lätt för att bli sårad, och människor kan omedvetet såra mig genom att säga och göra saker som de inte ens menar. Men jag tar väldigt lätt åt mig av det mesta, allt går rakt in. Jag har också himla svårt för att "skaka" av mig saker och inte bry mig. För jag bryr mig så himla mycket och tänker på exakt allt. Jag tror att detta och mycker mer som jag har skrivit i detta inlägg kan höra ihop med detta som jag skrev för ett tag sedan, det är bland annat därför jag är så himla medveten om allting som jag känner. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress