Alicia And Stuff

Ibland undrar jag hur jag ska kunna vara tillräcklig
Söndag igen.. helgerna bara försvinner tycker jag! Men jag har haft en bra helg! I fredags var jag med en kompis hela kvällen/natten och i lördags var jag på Kopparbergs marknad på dagen.. när jag landade i min säng igår kväll somnade jag direkt och sov himla många timmar, men tror min kropp behövde den där extra sömnen. Som sagt, så har jag haft en jätte bra helg och är redo för en ny vecka. Denna vecka har jag praktik på lite olika ställen även fast det är inom samma område, daglig verksamhet inom LSS:en. Så det ska bli kul ändå att flänga runt lite tycker jag och få se hela verksamheten då jag verkligen brinner för detta och tycker det är så himla kul. 
 
 
 
Annars så.. är det bra med mig. Livet rullar på som vanligt. Även fast jag på sistonde verkligen har saknat inspirationen till bloggandet, få skriva ner långa texter med mina egna tankar, fotografera, redigera.. ja allt sådant som jag tidigare har ägnat himla mycket tid till och som jag älskar att syssla med. Men när jag väl sätter mig ner och vill skriva så försvinner alla tankar, alla ideér och jag vet inte alls hur jag ska börja så då blir det inte av. Jag behöver verkligen ha den där inspiartionen och drivet för att kunna få till en text.. jag har ju så mycket tankar och idéer snurrandes i huvudet men jag har svårt att få ner de i ord just nu. Men det kommer tillbaka, under tiden ska jag ändå fortsätta med mitt vardagsbloggande! 
 
På tal om inspiration.. imorgon tänker jag äntligen börja vara ute och springa igen! Jag har varit förkyld i två veckor nu.. men det har gett sig helt. Så det ska bli så skönt att få vara ute i friska luften och få röra på sig, bli svettig, rensa tankarna, och känna sig otroligt stark och duktig i kroppen efteråt. Jag mår så mycket bättre när jag får röra på mig regelbundet, mycket piggare och gladare. Jag är inte heller så att jag går och tycker det ska bli så tråkigt innan man har tagit sig ut, utan jag tycker faktiskt att det är himla kul. Bra musik, och här finns det himla bra skogsvägar att springa på så det är bara jätteskönt. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress