Alicia And Stuff

Jag springer aldrig tillbaka till det där som krossade mig
Godmorgon... ONSDAG! Snart är vi genom halva veckan, det har gått himla fort. Tomislav sov hos mig inatt.. mysigt och jag sover så himla bra bredvid honom. 
Idag är det skola och kortdag så slutar redan klockan ett, så himla skönt! Ska in på lindex en snabbis och köpa ett löspuder efter skolan.. och sen kika på träningskläder och sedan hem. Ikväll är jag ledig från jobbet så jag tänkte ta mig ut på en powerwalk i skogen, var ett tag sedan jag tog mig ut senast. Det är ju faktiskt väldigt skönt att gå ensam på skogsvägarna med bra musik i öronen och rensa tankarna..
 
Kunde inte få en finare överraskning när jag kom hem trött och sliten från jobbet i måndagskväll, då hade han på eftermiddagen medan jag jobbade varit och köpt världens godaste parfym och ställt på min säng tills jag kom hem. Så fint. <3 
 
 
En stor kaffefavorit
Godmorgon! 
Åt precis min frukost, vilket som vanligt bestod av havgregrynsgröt med hallon och färska dadlar och självklart en kopp kaffe. Är så glad jag har hittat en snabb, god och väldigt nyttig frukost.. för att hitta en bra frukost är inte alltid det lättaste. Kom och tänkte på en sak nu när jag drack mitt kaffe, att snart är tiderna inne för islatte.. självkart kan man dricka det när man vill, men jag tycker verkligen att det är en riktig sommardryck. Det är så himla gott och svalkande en fin sommardag, åh va jag längtar! 
Annars så var jag i skolan igår, slutade vid tre och då gick jag och Angelica in till stan för jag skulle till apoteket och hämta ut mina nya p-piller. Ringde till min barnmorksan igår och ska testa en annan sort som jag hoppas ska fungera, är ganska nöjd med de jag har nu men tror dessa kan bli ännu bättre. Efter det gick vi in en sväng på lindex och jag hittade en superduper fin blus där, och ett par örhängen. Jättenöjd, tycker att lindex har väldigt mycket fina och bra kläder faktiskt har rätt mycket från lindex i min garderob. 
Idag ska jag städa lite i lägenheten och sedan ta mig ut på en promenad i solskenet.. hoppas alla får en fin onsdag! 
 
 
Nu känns det så värt det
Har inte haft tid alls att blogga i helgen för har haft fullt upp med jobb, jag som hade planerat en ledig helg fick jobba både lördag och söndag 13-21 men nu är det himla skönt det är gjort och båda passen gick kanonbra. Lördagen var dock lite seg då jag var så trött för hade sovit i bara 2-3 timmar på natten och det var inte direkt en bra sömn, vaknade hela tiden. Kom hem vid tre tiden på natten för jag hade varit med pojkvän och några kompisar och grillat på kvällen och sedan gick vi hem till några senare på kvällen för det blev lite kallt, men det var faktiskt ganska skönt ute enda till kl 10 på kvällen. Vi hade eld som värmde också, men lite sommarkänslor fick man allt!
 
Idag ska jag till skolan och lyssna på en man som var med om andra världskriget, så det ska bli intressant men samtidigt jobbigt att lyssna på. Måste vara jobbigt för honom att prata om det och bli påmind om allt hemskt som hände..