Alicia And Stuff

Cup O' Coffee
Idag slutade jag skolan redan vid tolv tiden och började klockan elva.. så alltså en lektion bara. Känns nästan lite onödigt att gå upp och släpa sig iväg till skolan för det, men men! 
När jag slutade var jag iväg en snabbis in till stan och sprang in på hemköp och köpte hallon och färska dadlar jag tänkte jag kunde toppa min havgregrynsgröt med på morgonen. Jag älskar havgregrynsgröt och skulle nästan kunna äta det som det är bara, men man håller sig mätt längre om man har lite tillbehör till och dessutom blir det ÄNNU godare. Jag är ju redan hemma och vet inte vad jag ska hitta på resten utav dagen.. det är himla fint väder ute så man kanske skulle gå ut och gå lite? Jag vet inte.. nu ska jag i alla fall kika lite på youtube och ta det lugnt innan jag gör någonting! 
 
Igår hade jag lite söndagsfix, där jag fixade naglarna, duschade, rakade benen, hade hårinpackning osv sedan så avslutade jag min lilla "spakväll" men min absolut favorit ansiktsmask som jag köpa på lush sist jag var i Stockholm. Och jag verkligen älskar denna, man blir så mjuk och len efter. Dessutom doftar den kaffe, och jag som är galen i kaffe.. detta kunde inte bli bättre! Använder denna ett par gånger i veckan, så glad jag köpte en stor burk i stället för en liten. Men i butiken kände jag på mig att jag kommer att gilla denna så det blir jättebra. 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress