Alicia And Stuff

Nya Lushprodukter
Igår var jag med Alice i Stockholm för en liten shoppingdag! Köpte inte sådär super mycket utan gick omkring och kikade mest, fick med mig bland annat en concealer jag velat ha från Too Faced, lite saker till pojkvännen och tre nya lush produkter! Sedan jag testade min första produkt därifrån vilket var Cup O'Coffee som är en ansiktsmask med scrub i så har jag bara velat haft mer produkter därifrån. Så fick bli deras popläraste ansiktsmask och sedan en rengöring och en schampokaka. Jag är supernöjd med dagen! Nu ska jag strax duscha och fixa iordning mig sedan vid fyra kommer killen hit och hämtar upp mig och min syster sedan ska vi iväg och äta sushi ikväll.. mums! Och imorgon kväll börjar jag jobba efter min långledighet på fyra dagar.. men det gör nästan ingenting för nu känner man att man fått tillbaka lite energi. 
 
 
Stockholm
Heeej! Hoppas allt är bra med dig!! Tiden går så snabbt nu, det är redan sensommar liksom och höstkänslorna börjar redan smyga sig fram. Det känns så himla konstigt att jag inte kommer att vara tillbaka till skolan nu i höst.. jätte konstigt verkligen. Men samtidigt så JÄKLA skönt, att nu kunna jobba och tjäna sina egna pengar är det bästa som har hänt mig. Jag ska dock nu till våren söka en kurs på högskolan som man läser på distans, autismspektrumtillstånd för jag vill fördjupa mig lite mer inom autism då jag tycker att det ämnet är sjukt intressant och jag vill arbeta med människor som har autism. Så tänkte plugga den kursen samtidigt som jag jobbar, eftersom att jag redan har läst mycket om autism i skolan och också jobbat med det så tror jag att det kommer gå lätt och bara bli roligt!
På tal om jobb så är jag nu ledig i dyra dagar vilket känns helt overkligt, så himla skönt och jag känner jag behöver det. Ska åka med Alice till Stockholm nu i veckan för lite tjejmys och shopping.
 
Föresten så har jag för någon månad sen köpt nya glasögon och jag gillar de verkligen! I början är det såklart ovan när man är så van med en modell, men nu när jag vant mig älskar jag dessa och det bästa är att de sitter så himla skönt. 
 
 
LILY AND ROSE
Idag är det torsdag, men lite fredag för mig då jag är ledig imorgon innan jag jobbar lör-tis. Så jag har min lediga dag imorgon vilket är skönt för idag har jag varit himla trött, jag sover så dåligt när jag vet att jag börjar jobba tidigt på morgonen.. kommer aldrig riktigt till ro och kan somna. Så imorgon ska jag ta mig en ordentlig sovmorgon! Pojkvännen åker iväg över helgen också, så kommer inte kunna träffa honom alls i helgen utan får vänta tills nästa vecka, så det känns inte så roligt alls men man får längta och sakna honom i stället. Idag efter jobbet så var jag in och köpa ett par nya örhängen jag tänkte skulle passa bra till vardags då jag saknar fina vardagsörhängen. Och blev helt kär i dessa från Lily and Rose, så himla fina.. jag var inställt på att ta en rosa färg men sedan såg jag dessa och var bara tvungen för jag hade ångrat mig annars.. jag är helnöjd. Så nu ska jag kika på lite serie innan jag lägger mig och imorgon blir det bara en mysdag hemma, jag hoppas faktiskt på dåligt väder så man bara kan stanna i sängen och titta på filmer och bara mysa.. känner verkligen för en innemysdag.