Alicia And Stuff

Stockholm
Heeej! Hoppas allt är bra med dig!! Tiden går så snabbt nu, det är redan sensommar liksom och höstkänslorna börjar redan smyga sig fram. Det känns så himla konstigt att jag inte kommer att vara tillbaka till skolan nu i höst.. jätte konstigt verkligen. Men samtidigt så JÄKLA skönt, att nu kunna jobba och tjäna sina egna pengar är det bästa som har hänt mig. Jag ska dock nu till våren söka en kurs på högskolan som man läser på distans, autismspektrumtillstånd för jag vill fördjupa mig lite mer inom autism då jag tycker att det ämnet är sjukt intressant och jag vill arbeta med människor som har autism. Så tänkte plugga den kursen samtidigt som jag jobbar, eftersom att jag redan har läst mycket om autism i skolan och också jobbat med det så tror jag att det kommer gå lätt och bara bli roligt!
På tal om jobb så är jag nu ledig i dyra dagar vilket känns helt overkligt, så himla skönt och jag känner jag behöver det. Ska åka med Alice till Stockholm nu i veckan för lite tjejmys och shopping.
 
Föresten så har jag för någon månad sen köpt nya glasögon och jag gillar de verkligen! I början är det såklart ovan när man är så van med en modell, men nu när jag vant mig älskar jag dessa och det bästa är att de sitter så himla skönt. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress