Alicia And Stuff

Min helg
I helgen åkte jag ju hem till mina föräldrar så på lördagen åkte vi upp till Dalarna, där vi var på kvällen hos mormor och morfar! En jättetrevlig helg och jag fick träffa mina små kusiner så det var mysigt. Igår så vaknade jag upp hemma ganska så tidigt, tror klockan bara var åtta.. jag är inte bra på det här med att sova ut när jag är ledig haha! Det var ju så himla fint väder igår, kändes verkligen som vår.. solen värmde ordentligt. Så jag satt ute nästan hela förmiddagen i solen och bara njöt, sedan mot kvällen så åkte jag tillbaka till stan. På kvällen kom Tomislav hit och gjorde mig sällskap och sov kvar, så det var myyysigt avslut på helgen. 
Idag ska jag jobba hela eftermiddagen och kvällen.. sen är det bara att duscha och lägga sig när jag kommer hem eftersom jag ska till huvudstaden imorgon och vi åker nog ganska tidigt så vi har ordentligt med tid där och shoppa och äta och bara ha det bra! 
 
 
 
Snart är det våååår
Det känns helt galet att det snart är mars, och visst kan man börja ana lite vårtecken då! Tycker redan att det känns lite vårigt ute vissa dagar då solen värmer, dropp från taken, och nästan så vårfåglarna håller på att vakna till liv! 
Snart får vi hälsa våren välkommen! 
 
I helgen är jag ledig så jag valde att åka hem till min föräldrar, har ju lov nu också vilket är himla skönt. Ska dock jobba några dagar, men ska varva det med annat kul som att åka till Stockholm på tisdag. Så jag hoppas att alla får en bra helg. 
 
 
 
 
Morning Sunshines
Godmorgon! 
Det är redan torsdag, veckorna går så himla snabbt just nu.. och det klagar jag verkligen inte på för jag vill att det ska bli vår så snabbt som möjligt. För nu är jag helt less på vintern, på snön, på kylan.. jag vill kunna se asfalten igen, se att det börjar bli grönt ute, söta vårblommor, läckra våroutfiter och en sol som värmer. Men, vi är snart där nu det är bara att hålla ut! 
 
 
Idag då, först skola 08.20-15.00 och efter det ska jag jobba 15.30-21.00. Så jag har fullt upp hela dagen idag, men det kan jag ibland tycka är lite skönt att vara igång hela dagen och sedan få komma hem på kvällen och ta en dusch och sedan hoppa i säng och somna direkt, man känner sig himla duktig. 
Nu ska jag ta och äta lite frukost och sedan cykla iväg till skolan.. hoppas alla har en toppendag!