Alicia And Stuff

Jobb och lite nytt smink
Idag är jag ledig från skolan då alla lektioner blev inställda.. ganska så skönt såhär en måndag! Sedan passade det också bra att jag fick jobb idag, jobbar kväll tills 21. Men jag har fått vila ut nu på morgonen, vaknade dock ganska tidigt men har legat i sängen och kikat på nyhetsmorgon och druckit kaffe. En riktig mysmorgon!
 
Idag när jag sminkade mig testade jag även ut en ny foundation då min gamla var slut, och jag vet inte vad som hänt men när jag skulle köpa samma igen så hittafe jag inte min färg någonstans så jag vet inte om de har slutat med den färgen i butik. Så jag valde att köpa Loreal paris true match i stället, och jag hade tänkt mig färgen C1 Rose Ivory MEN jag hittade den varken på Lindex till Kicks.. så jag köpte 1.5 Linen och jag tyckte faktiskt att den passade bra och den blev riktigt fin på! 
 
 
Fick även med mig ett nytt läppstift har länge velat haft ett riktigt fint nude läppstift, och den här är himla fin och jag bara älskar konsistensen på denna den är riktigt skön på läpparna. Varken torr eller kladdig. 
 
 
Så nu ska jag strax kila iväg till jobbet och fixa timmarna där, hoppas att alla har en bra start på nya veckan.. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress