Alicia And Stuff

Texas longhorn
Åååh vad stressigt allting varit på sistonde, vi har många inlämningar, gymnasiearbete som ska vara färdigt. I onsdags hade vi i alla fall redovisning om gymnasiearbetet inför vård&omsorg programmet så nu är det bara utvärderingen kvar att bocka av som ska vara inne på söndag. Jag vill bara få in exakt allting så snabbt som möjligt så det bara är att andas ut sedan, jag går ju trots allt sista terminen nu på gymnasiet så man ska absout inte tappa bort sig nu. Förutom skolan då, så var jag Tomislav och min syster och käkade på texas longhorn i måndags och det var verkligen suuuperduper gott!! Sedan har jag jobbat lite, varit på bio, varit hem till föräldrarna med Tomislav och bara haft det bra. 
 
Idag var jag första i skolan 08.20-12, sedan gick jag direkt hem i SNÖOVÄDRET.. usch vilket väder.. verkligen snöslask och det snöar/regnar jätte mycket. Längtar verkligen tills det börjar bli vår, snön försvinner, asfalten börjar kika fram, det blir grönt, solen värmer åh! 
I alla fall så vilade jag ett tag när jag kom hem och sedan kom pappa och hämtade mig så åkte vi och handlade, och nu håller jag på att tvätta. Så det är nog det jag ska sysselsätta mig med ikväll. Börjar klockan halv tolv imorgon, så får en skön sovmorgon! 
 
 
Amanda Jona [SPONTAN]

Men åh vad hungrig jag blev nu, älskar Texas Longhorns mat!

Emelie Andersson

Så jobbigt när allt kommer på samma gång, hoppas att det lugnar ner sig så småningom :)


sv: ja jag är så himla glad för fleecen och speciellt när man har haft en dålig dag :/

Ida Lindborg ♡

åh åt där iförgår, himla gott!

opie.blogg.se

Åh vad gott :D

Johanna Utterberg

Vad gott det såg ut! :) Härligt med sovmorgon igår!

MADDISENJ.SE

Oj så gott det där såg ut

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress