Alicia And Stuff

Världens bästa olja till sminkborttagning och återfuktning
I detta inlägg tänkte jag tipsa er om enligt mig världens bästa sminkborttagning/rengöring/återfuktning, KOKOSOLJAN. Man kan använda kokosolja till en mängd andra fantastiska saker, men just i detta inlägg tänkte jag ta upp det som just sminkborttagning och återfuktning. Jag använde detta ett tag i somras, men eftersom att jag älskar att testa nya saker så köpte jag en annan rengöringsserie och jag glömde nästan bort kokosoljan lite. Men ganska nyligen, nu när det var så fruktansvärt kallt ute och jag blev så torr i ansiktet.. särskilt i pannan och på mina kinder. Så tänkte jag att jag testar att använda endast kokosolja till ansiktet igen för att se om det blir bättre. Och visst fungerade det helt underbart bra. Den är så lätt att ta bort sminket med, en liten mängd räcker långt och sminket löses upp hur bra som helst. Den går att använda att ta bort allt smink med, och den lämnar huden hur mjuk som helst. Massera in oljan i ansiktet, skölj av med vatten, torka ansiktet med en ren handduk, och ta sedan en liten mängd kokosolja igen och massera in som en återfuktning/nattcreme. Kokosolja fungerar alldeles utmärkt för känslig hy. Viktigt är att du väljer en kokosolja som är ekologisk och kallpressad. 
 
 
 
HÄR finns ett jätte bra inlägg där du som är intresserad av kokosoljan kan lära dig mer! 
 
 
@skolan
Helgen har spenderats hemma med familjen, har ätit god mat och bara varit.. så himla skönt att bara få komma hem till föräldrarna ibland det är så mysigt och jag kan verkligen slappna av ordentligt hemma. Åkte i alla fall hem till lägenheten i söndags eftermiddag och sedan spenderade jag kvällen där med killen och syster, sedan sov han kvar så helgen avslutades på bästa sätt. 
 
 
Just nu sitter jag i skolan och har världens längsta lucka i schemat så jag passar på att skriva lite på mitt gymnasiearbete. Har bara en lektion kvar efter denna och slutar vid 14.30, men sedan väntar jag i skolan någon timme för att sedan åka direkt till jobbet som börjar 16.00. Jobbar till 21 och efter det blir det raka vägen hem in i duschen och sedan landa i sängen...
Hoppas att alla har en bra dag!
 
 
Elise Lindqvist
Den här videon fick mig verkligen till massor av tårar, vilken himla stark och inspirerande kvinna. Att se och höra vad hon och många andra har/går igenom. Det gör så fruktansvärt ONT i mig. Jag kunde verkligen inte sluta gråta när jag såg och hörde Elise berätta, så många tankar går till Elise och alla andra som går genom detta. Att vara så nere på botten, att bli så illa behandlad, att inte ha någon, att känna sig sviken av exakt alla att behöva vänja sig till att detta är ens vardag... till att sedan ta sig upp och sedan ORKA med att inspirera andra, det är så häftigt. Vilken godhjärtad och helt underbart fin människa.