Alicia And Stuff

Saknar mitt hjärta alldeles för mycket
Hejsan allesammans! Idag har jag jobbat 06-15 pass, varit ute och flängt lite på jobbet så dagen har gått snabbt och varit bra. Och efter att jag checkade ut från jobbet idag fick jag en långledighet på tre dagar, otroligt skönt och välbehövligt innan en lång jobbhelg väntar. Nu fattas bara att min älskling ska vara hemma... det värsta jag vet är att vara ifrån honom och nu är han dessutom i ett annat land. Men på fredag får jag krama om honom ordentligt. <3
Idag bestämde jag mig för att åka hem till mina föräldrar på landet för jag såg att vädret skulle vara hyffsat i veckan.. då kan jag passa på att lägga mig i solen ett tag tänkte jag. Annars så händer det inte supermycket just nu, livet rullar på bra och jag mår bättre än någonsin. 
 
Från igår.. alltså finns det någonting mumsigare? 
 
 
Basiderm
Här om dagen tog jag mig till apoteket för att köpa ordentliga hudvårdprodukter, har tidigare kört med Neutrogena pink grapefruit serie.. visst fungerar den men är inte helt nöjd. Hade sedan innan bestämt mig för basiderm då jag hört och läst mycket bra om detta, detta är produkter för fet och oren hud och akne. Jag själv inte några riktiga akneproblem, utan min hud håller sig relativt fin nu för tiden. Men visst får jag finnar då och då, främst vid mens sedan bli jag lätt ganska fet i t-zonen under dagen. 
 
Basiderm Oil Control Foam Wash, är själva rengöringen. Det är ett skum som man masserar in i ansiktet, detta tar jag då jag tvättat bort eventuell smink jag haft under dagen. Det kan svida till lite, men detta försvinner direkt efter man tvättat bort skummet med vatten. Den ska fungera även för känslig hud trots detta. Tycker den fungerar mycket bra, huden känns sådär underbart ren och len efteråt. 
Pris: 129 kr
 
Basiderm Oil Control Daily Moisturizer, denna återfuktning är den som får högst betyg av dessa två från mig (även fast jag verkligen älskar båda).. först och främst älskar jag att det är en pumpflaska vilket gör det hela mycket mer hygientiskt. Den innehåller solskyddsfaktor 30, så detta är helt perfekt nu till sommaren.. då det faktiskt är riktigt viktigt att skydda ansiktet för huden där är otroligt tunn och känslig. Den sjunker in väldigt snabbt i huden och lämnar ingen hinna som vissa krämer kan göra. Den verkar fungera bra under smink också, idag är första dagen jag testade att ta den under min cc-cream och hittills fungerar det bra. 
Pris: 149 kr 
 
Nu har jag bara använt dessa i två dagar, så kan inte ännu säga hur jag tycker det fungerar på hyn. Utan detta märker man efter ett par veckor minst. Men jag gillar hur produkterna är och känns på huden. Så jag kommer att återkomma mer om detta, är det någon av er som testat på dessa och vad tycker ni i sånna fall? :) 
 
 
Damma av kameran
Jag har verkligen varit urusel på att uppdatera på senaste tiden.. men har i alla fall pysslat lite med bloggens utseende och sådär, gjort den lite mer personlig. Förut var jag väldigt duktig på att fixa med design och redigera med koder hit och dit, men jag har tappat det lite och blir aldrig så nöjd längre. Men jag får pyssla mer med det och komma in i det igen, för grunderna kan jag. På senaste tiden har jag jobbat, jobbat och jobbat. Och på det har jag också hunnit vara med pojkvännen, var hos honom i fyra dagar nu innan han åkte till kroatien.. där han ska vara i över en vecka. Det har aldrig gått så länge vi inte har träffats de 8 månader vi varit tillsammans.. så det känns lite tungt. Men jag får sysselsätta mig med mitt jobb medan han är utomlands och har det bra. Men man saknar honom ju otroligt mycket även fast det bara gått två dagar, men han känns så långt borta när han är i ett annat land..
 
Idag har jag i alla fall jobbat och slutade redan klockan ett, vilket var riktigt skönt för idag har jag varit sååå trött har knappt gått och hålla ögonen öppna. Så jag kom hem och somnade faktiskt i två timmar.. hade nog kunnat sova längre om pappa inte hade ringt och väckt mig. Är ledig imorgon och det kunde inte vara mer passande då jag verkligen känner jag behöver en dag att få sova ut, tvätta, städa och ta igen sådant som jag känner jag inte har hunnit med alls. 
 
En ordentligt tråkig bild som hade kunnat blivit riktigt fin om jag hade haft min kamera i stället för en snapchat bild från mobilen.. Jag är så dåligt på att använda min kamera, har ju faktiskt en väldigt fin kamera som jag köpte för två år sedan. Så nu ligger batteriet till den på laddning sedan ska jag bli bättre på att ta med och använda den, för det är ju så kul och för mig blir det roligare att blogga om jag känner jag har fina bilder.