Alicia And Stuff

Basiderm
Här om dagen tog jag mig till apoteket för att köpa ordentliga hudvårdprodukter, har tidigare kört med Neutrogena pink grapefruit serie.. visst fungerar den men är inte helt nöjd. Hade sedan innan bestämt mig för basiderm då jag hört och läst mycket bra om detta, detta är produkter för fet och oren hud och akne. Jag själv inte några riktiga akneproblem, utan min hud håller sig relativt fin nu för tiden. Men visst får jag finnar då och då, främst vid mens sedan bli jag lätt ganska fet i t-zonen under dagen. 
 
Basiderm Oil Control Foam Wash, är själva rengöringen. Det är ett skum som man masserar in i ansiktet, detta tar jag då jag tvättat bort eventuell smink jag haft under dagen. Det kan svida till lite, men detta försvinner direkt efter man tvättat bort skummet med vatten. Den ska fungera även för känslig hud trots detta. Tycker den fungerar mycket bra, huden känns sådär underbart ren och len efteråt. 
Pris: 129 kr
 
Basiderm Oil Control Daily Moisturizer, denna återfuktning är den som får högst betyg av dessa två från mig (även fast jag verkligen älskar båda).. först och främst älskar jag att det är en pumpflaska vilket gör det hela mycket mer hygientiskt. Den innehåller solskyddsfaktor 30, så detta är helt perfekt nu till sommaren.. då det faktiskt är riktigt viktigt att skydda ansiktet för huden där är otroligt tunn och känslig. Den sjunker in väldigt snabbt i huden och lämnar ingen hinna som vissa krämer kan göra. Den verkar fungera bra under smink också, idag är första dagen jag testade att ta den under min cc-cream och hittills fungerar det bra. 
Pris: 149 kr 
 
Nu har jag bara använt dessa i två dagar, så kan inte ännu säga hur jag tycker det fungerar på hyn. Utan detta märker man efter ett par veckor minst. Men jag gillar hur produkterna är och känns på huden. Så jag kommer att återkomma mer om detta, är det någon av er som testat på dessa och vad tycker ni i sånna fall? :) 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress