Alicia And Stuff

Damma av kameran
Jag har verkligen varit urusel på att uppdatera på senaste tiden.. men har i alla fall pysslat lite med bloggens utseende och sådär, gjort den lite mer personlig. Förut var jag väldigt duktig på att fixa med design och redigera med koder hit och dit, men jag har tappat det lite och blir aldrig så nöjd längre. Men jag får pyssla mer med det och komma in i det igen, för grunderna kan jag. På senaste tiden har jag jobbat, jobbat och jobbat. Och på det har jag också hunnit vara med pojkvännen, var hos honom i fyra dagar nu innan han åkte till kroatien.. där han ska vara i över en vecka. Det har aldrig gått så länge vi inte har träffats de 8 månader vi varit tillsammans.. så det känns lite tungt. Men jag får sysselsätta mig med mitt jobb medan han är utomlands och har det bra. Men man saknar honom ju otroligt mycket även fast det bara gått två dagar, men han känns så långt borta när han är i ett annat land..
 
Idag har jag i alla fall jobbat och slutade redan klockan ett, vilket var riktigt skönt för idag har jag varit sååå trött har knappt gått och hålla ögonen öppna. Så jag kom hem och somnade faktiskt i två timmar.. hade nog kunnat sova längre om pappa inte hade ringt och väckt mig. Är ledig imorgon och det kunde inte vara mer passande då jag verkligen känner jag behöver en dag att få sova ut, tvätta, städa och ta igen sådant som jag känner jag inte har hunnit med alls. 
 
En ordentligt tråkig bild som hade kunnat blivit riktigt fin om jag hade haft min kamera i stället för en snapchat bild från mobilen.. Jag är så dåligt på att använda min kamera, har ju faktiskt en väldigt fin kamera som jag köpte för två år sedan. Så nu ligger batteriet till den på laddning sedan ska jag bli bättre på att ta med och använda den, för det är ju så kul och för mig blir det roligare att blogga om jag känner jag har fina bilder. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress