Alicia And Stuff

19 år på jorden
Igår fyllde lilla jag 19 år, helt sjukt vad detta år har gått fort.. men när jag blickar tillbaka har detta år varit det absolut bästa i mitt liv. Jag har vuxit och utvecklas så mycket, jag blev tillsammans med världens finaste människa, tagit studenten, insett så himla mycket.. Ett helt fantastiskt år! Och jag är så tacksam för alla fina människor runt omkring mig, och också oerhört stolt över mig själv. 
Hade en bra födesledag som började redan på jobbet där jag blev så gratulerad av alla, sedan på kvällen åkte jag och Tomislav hem till mina föräldrar och där var mormor, morfar, moster, kusiner och farmor. Så tacksam för allt! 
 
Idag var det jobb som gällde igen 06-15, dagen gick snabbt.. tycker alltid att dagarna går snabbt de dagar man har handom köket på jobbet för då har man maten att förbereda och pyssla med på boendet hela förmiddagen när alla morgonsysslor är färdiga. Sen äter man, och efter det fixar man disken sedan är det snart dags att gå hem. Så det har varit en väldigt bra dag!  Och vet ni vad, nu är jag led i FEM dagar! Det är helt overkligt för mig för det var nog över ett år sedan jag var ledig så många dagar på raken. Så det ska bli helt underbart och jag har ingenting alls planerat att göra heller, vilket är så skönt. Så ska bara pyssla med lite småsaker och vila ut ordentligt, det ska ju bli regn och rusk de närmsta dagarna också. Så några mysdagar inomhus har jag nog framför mig. Så ikväll ska jag bara kika serier, tänkte börja på The OC igen som är min favoritserie. Så jag hoppas att alla har det jätte bra, för det tänker jag ha!
 
<3