Alicia And Stuff

ღMyskvällღ
 
Inatt sov min älskling hos mig och det var sååå mysigt, åt sushi på kvällen sedan myste vi bara med film resten av kvällen och jag smaskade på mitt naturgodis. Vaknade imorse pigg när han åkte till jobbet vid kl 6, så nu på förmiddagen har jag bara tittat serie och druckit (lite för många koppar) kaffe. Under resten av lovet väntas det jobb, sedan drar ju skolan igång igen vilket faktiskt ska bli lite kul med tanke på att vi bara har några månader kvar sen är det helt slut och verkligheten drar igång! Just nu känns livet himla bra, har så mycket att se fram emot och har världens finaste människor i mitt liv.  
 
 
Alla bilder är inspiration tagen från weheartit, ni kan kika genom mina inspirationsbilder HÄR
 
 
 
Glad påsk!
Hallå! Glad påsk på er, hoppas att alla har haft en bra påskhelg, det har jag! Fredag-Söndag var jag hemma hos Tomislav och hans familj och åt god mat och sådär, sedan i söndags åkte jag hem till föräldrarna och kommer att vara kvar här ett par dagar nu eftersom att vi har påsklov vilket ska bli helt underbart skönt. Jag ska bara vara och få vila ut ordentligt för jag känner mig helt slut i hela kroppen, att ha praktik tar mer på kraften än skolan tycker jag då man hela tiden känner en press att göra så bra ifrån sig som möjligt, exakt varje minut av dagen vill man utnyttja. Och det fungerar inte att komma trött en dag och göra lite halvbra ifrån sig.. jag vill i alla fall visa min bästa sida varje dag, hela tiden. Men nu i efterhand är jag väldigt nöjd och det känns bra! 
Nu ska jag äta lite hemmagjord pizza med familjen, naaam naam.. 
 
 
Praktiken avklarad
Ojoj va länge sedan jag va jag tittade in här på min kära blogg! Men har haft så mycket på sistonde, min praktik är nu avslutad och jag gick nöjd därifrån med mycket fina omdömen i handen. Jag var och praktiserade inom psykatrin, vilket jag aldrig tidigare har gjort även fast jag stött på det väldigt mycket på mina LSS boenden då det går in i varandra så mycket men det var väldigt spännande och jag tyckte det var kanonkul!! Utöver praktiken har jag varit vänner och pojkvän bara, jag Isabelle och Tomislav var och åt på o'learys en kväll här vilket var supergott och mysigt! 
 
Jag tog en Cambridge chicken and goat cheese salad, vilket är Kyckling, sallad toppad med getost, torkade aprikoser och rostade valnötter. Så himla gott och fräscht!