Alicia And Stuff

Körskolan
Hallå! Idag var det en väligt "onödig" dag i skolan kan man säga.. vi var där i 30 minuter bara haha. Men dagen ägnades åt att vi som tar studenten nu fick köpa ut våra datorer. Sedan var ju jag klar med alla kurser nu och har fixat klart allt, så jag fick gå hem. Vilket känns helt overkligt, kan knappt ta in det..
Väl hemma tog jag det bara lugnt ett tag innan pappa slutade jobbet, då åkte vi in till körskolan för jag ska boka intensivkurs. Ska bli så skönt att jag äntligen tar tag i det och tar det där jäkla körkortet.. ska bli så underbart. Efter det åkte vi bara och handlade och där mötte jag även upp Tomislav och han följde med mig hem, så vi har ätit och han somnade här bredvid mig medan jag kollar lite videos och läser bloggar. Så ikväll ska vi bara mysa, det regnar och är jätte trist väder ute. Så då passar en myskväll inomhus helt perfekt! 
 
Superdupergoda mackor! Rostat bröd, avokado, tomat och aromat.. muuums! Med inspiration från Linn, då jag alltid har tyckt att de verkar så himla goda så var tvungen och testa, och mums! 
 
Ardell Fashion Lashes Wispies Black
Hade tänkt köpa dessa nu och testa ut lite innan studenten och liknande! Jag har hört mycket gott om dessa, och just deras Wispies har många pratat om. Dessutom kan man använda dessa flera, flera gånger och priset är väldigt bra då de bara kostade omkring 70 kr. Om de är så galet bra som alla säger så är det ju perfekt. Så tänkte springa in på kicks imorgon och köpa dessa och testa! Så kan jag ju återkomma och säga va jag tycker, är säker på att jag kommer att få klippa till dom lite också då jag har ganska små ögon. 
 
 
 
Detta framför pizza ALLA dagar i veckan
Asså MUMS! Jag älskar att äta massa frukter, grönsaker, bär fisk och andra nyttigheter. Det är så fräscht och man känner sig så pigg av det och får så mycket mer ork i kroppen! Jag undviker gärna pizza och annan väldigt fet mat då jag blir att må så illa av det, och dessutom tycker ju jag att detta ser hundra gånger mumsigare ut..
 
Alla bilder är lånade ifrån weheartit