Alicia And Stuff

Körskolan
Hallå! Idag var det en väligt "onödig" dag i skolan kan man säga.. vi var där i 30 minuter bara haha. Men dagen ägnades åt att vi som tar studenten nu fick köpa ut våra datorer. Sedan var ju jag klar med alla kurser nu och har fixat klart allt, så jag fick gå hem. Vilket känns helt overkligt, kan knappt ta in det..
Väl hemma tog jag det bara lugnt ett tag innan pappa slutade jobbet, då åkte vi in till körskolan för jag ska boka intensivkurs. Ska bli så skönt att jag äntligen tar tag i det och tar det där jäkla körkortet.. ska bli så underbart. Efter det åkte vi bara och handlade och där mötte jag även upp Tomislav och han följde med mig hem, så vi har ätit och han somnade här bredvid mig medan jag kollar lite videos och läser bloggar. Så ikväll ska vi bara mysa, det regnar och är jätte trist väder ute. Så då passar en myskväll inomhus helt perfekt! 
 
Superdupergoda mackor! Rostat bröd, avokado, tomat och aromat.. muuums! Med inspiration från Linn, då jag alltid har tyckt att de verkar så himla goda så var tvungen och testa, och mums! 
 
Amanda Forsman

Åh, avokadomackor är typ det godaste!

Svar: Ohja!
Alicia And Stuff

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress